Külföld

Az egyéjszakás kaland után teherbe esett apuka bejelentette visszavonulását

rtl.hurtl.hu

2023. április 25. 18:28

Fenyegetik a családját.

„Miét nem készítesz többé tartalmakat?” – tette fel valaki a kérdést TikTokon Danny Wakefieldnek, aki videójában rögtön választ is adott a kérdésre.

„Az elmúlt néhány hónapban a mentális egészségem megőrzése érdekében abbahagytam a tartalomkészítést” – kezdte a választ az apuka.

Nincs most kanalam, hogy foglalkozzak az interneten tapasztalható tudatlansággal és a családom elleni fenyegetésekkel

– írta. Hozzátette: néhány fórumon azért majd elérhető lesz még.

@dannythetransdad

The last few months I've stepped back from content creating for my mental health. I'm not gone, and I'll be back. But for now I don't have the spoons to deal with the ignorence found on the internet and the threats against my family it's creating ao I'm taking space. You can still catch me live T/W/Th. Thank you to all of my mods who help keep our live chat safe. 🙏🏼

♬ original sound - jae

Egy egyéjszakás kaland után esett teherbe

Danny Wakefield történetéről az rtl.hu is beszámolt. Ő egy nem bináris, transz férfi, akinek átalakulása már csaknem egy évtizede tart. Eredetileg női nemi szervekkel született, de úgy érezte, hogy rossz testben él, ezért döntött az átalakulás mellett.

Két éve egy rövid szünetet tartott tesztoszteronos kezelésben, ez idő alatt egy egyéjszakás kaland alkalmával sikerült teherbe esnie.

A transz férfi úgy döntött, hogy megtartja a babát, egyszerre vállalva az apa és az anya szerepét. Az azóta eltelt két évben Wakefield a közösségi médiában rendszeresen beszámolt arról, hogyan alakul az életük. Szerinte attól, hogy transz férfiként szült, még nem tartja magát nőnek, úgy gondolja, hogy csak arról van szó, hogy kihasználta a teste és a szervei adta lehetőségeket.

Nyitókép: Danny Wakefield / Instagram

#Külföld#danny wakefield#apuka#egyéjszakás kaland#terhes#visszavonul

Címlapról ajánljuk