Külföld

A 14 éves leányanyát és hármasikreit is örökbefogadta egy amerikai csecsemős nővér

rtl.hurtl.hu

2023. április 24. 16:43

Nem szerette volna, hogy nevelőszülőkhöz kerüljenek.

Katrina Mullen a koraszülött osztályon dolgozott nővérként, amikor megismerkedett az akkor 14 éves Shariya Smallal, akinek hármasikrei koraszülöttként jöttek a világra. A nővér, aki maga is 5 fiú és 1 lány anyja, attól tartott, hogy a 14 éves anyától el fogják venni a hármasikreit a családi és anyagi hátterére való tekintettel, így meglepő döntésre szánta el magát – írja a Good News Network.

A nővér és a leányanya között szoros kapcsolat alakult ki, mivel a hármasikrek öt hónapot töltöttek a kórházban, mielőtt hazaengedték őket. Ezalatt Mullen mindenben Small segítségére volt, teljesen átérezte a helyzetét, mert ő is fiatalon, 16 évesen esett először teherbe. A kapcsolatuk azután is fennmaradt, hogy Smallt és hármasikreit kiengedték a kórházból, majd egy alkalommal, amikor Mullen ellátogatott Smallhoz, aki gyerekeivel a nagynénjénél húzta meg magát, meglátta, hogy milyen anyagi körülmények között élnek. Ezután beigazolódott a félelmük és a gyermekjólléti szervek értesítették Smallt, hogy a gyerekei nevelőszülői gondozásba fognak kerülni, így Mullen úgy érezte, hogy cselekednie kell.

Át sem gondoltam. Mindenki azt gondolta, hogy megőrültem, és azon a ponton lehet, hogy igazuk is volt, de nem hagyhattam, hogy szétválasszák őket

– mondta Mullen.

Mullen örökbefogadta Smallt és három gyermekét is, amit Instagram oldalán is megosztott:


Nyitókép: Constantine Johnny / Getty Images

#Külföld#örökbefogadás#leányanya#hármasikrek#koraszülött

Címlapról ajánljuk