Külföld

Rossz címre vitte a pizzát a futár Detroitban, videón a tömeges lövöldözés

rtl.hurtl.hu

2023. április 16. 17:45

Öt ember sérült meg.

Rossz címre vitte ki a pizzát egy ételfutár Detroitban, az esetnek pedig lövöldözés lett a vége, amelyben öten megsérültek, köztük két tinédzser, írja a Fox. Az eset után tíz embert tartóztattak le, egy kivételével már szabadon engedték őket.

A futár véletlenül a megrendelők szomszédjába szállította le az ételt, akik nem zavartatták magukat különösebben: ingyen kaját kaptak, hát ott helyben meg is ették. A szomszédok ezután jöttek rá, hogy mi történt, és szembesítették a torkosokat a helyzettel.

A vita azonban tettlegességig fajult: a következő percekben összesen harminc lövést adtak le. Öt ember sérült meg, köztük két 14 éves fiú. Egyikőjüket gyomron lőtték, a másikat arcon. Rajtuk kívül lábon, nyakon, és arcon lőttek egy 31 éves férfit, lábon egy 32 évest, egy 18 évest pedig a kezén találtak el. Mindannyiuk állapota stabil.

Egy helyi civil szervezet szerint könnyező szülők kérdezgetik most tőlük, hogy jól vannak-e gyerekeik. A Ceasefire Detroit képviselője azt mondta: „A közösségnek meg kell értenie, hogy ez nem normális. Nem szabad hozzászoknunk ahhoz, hogy olyanokat halljunk, hogy egy 14 éves halott, vagy egy 14 évest lelőttek”.


Nyitókép: Fox

#Külföld#lövöldözés#detroit#pizza#futár

Címlapról ajánljuk