Külföld

A magát Madeleine McCann-nek valló nő most adománygyűjtésbe fogott

rtl.hurtl.hu

2023. április 10. 16:07

„Szégyelli magát”, mert állítása szerint eleinte nem akarta az emberek pénzét. 

A magát Madeleine McCannnek valló lengyel nő adománygyűjtést indított, hogy „talpra álljon”, és azt mondja, hogy szégyelli magát, de „segítségre van szüksége”. 

Julia Wendell azután került a címlapokra, hogy azt állította, ő Madeleine McCann, a brit kislány, aki 2007-ben egy portugáliai nyaralás során tűnt el szülei lakásából.

Wendell még Dr. Phil című műsorban is megjelent, ahol elárulta, hogy DNS-eredményekre vár, hogy egyszer és mindenkorra eldöntse a vitát. Az eredmények azonban végül megerősítették, hogy ő az édesanyja és édesapja gyermeke, és Lengyelországban született. 

Wendell most a jogi költségekre és a terápiára gyűjt pénzt. „Találnom kell egy jó ügyvédet, terapeutát... Tényleg szükségem van a segítségetekre, de ha nem akartok segíteni, megértem” – magyarázta az Instagramon, és hozzátette, azért indította el a gyűjtést, mert sok ember írta neki, hogy az ismertsége „jó lehetőség lenne ahhoz”, hogy pénzt szerezhessen.

Az adománygyűjtés leírásában Wendell elismerte, hogy a története körüli „médiafelhajtás” „hektikus és nyomasztó volt mindenki számára”.

Elmondta, hogy elszigeteltnek érezte magát a közelmúltban tett amerikai útja során, de mostanra hazatért Lengyelországba, ahol „megpróbál visszatérni egy valamennyire normális élethez” a barátjával és a macskájával.

Aljas, valótlan állításokkal és egyenesen hazugságokkal találkozom a személyemmel kapcsolatban

– írta Wendell.

„Újra talpra kell állnom és képesnem kell lennem arra, hogy visszatérhessek a munkaerőpiacra és boldogulhassak az általam válaszott pályán. Ehhez támogatásra van szükségem, például ügyvédekre és szakemberekre” – fűzte hozzá.

Nyitókép: Twitter

#Külföld#madeleine mccann#lengyel nő#adománygyűjtés#pénz

Címlapról ajánljuk