Külföld

Videóra vették több nő brutális tömegverekedését egy szórakozóhelyen, egyiküket egy biztonsági őr vágja a földhöz

rtl.hurtl.hu

2023. április 8. 10:37

A texasi biztonsági őr az egyik nőt pankrátorokat megszégyenítő mozdulattal vágja földhöz, egy másikat pedig szinte oda sem figyelve, a legteljesebb nyugalommal fúj arcba paprikaspray-vel.

Csak egy újabb este a texasi San Antonióban található Privat Social Club nevű szórakozóhelyen. Ezzel a szöveggel tettek közzé a Twitteren egy videót arról, ahogy több bulihoz öltözött nő verekszik egymással egy parkolóban.

A több mint tízmilliós nézettséget elért videón látni, ahogy a klub biztonsági őrei megpróbálják leállítani a verekedést, amit többen nevetve néznek és filmeznek.

A felvételen látni, ahogy az egyik őr felkapja az egyik nőt, majd felemeli és a földhöz vágja. Olyan erővel, hogy még a nő pénze is az aszfalton szóródik szét. Egy másik verekedő nőt pedig közvetlen közelről fúj arcon paprikaspray-vel teljesen nyugodtan, miközben elmegy mellette.

 

Azt nem lehet tudni, hogy a nők – akik egymás fejét ütik, és egymást vonszolják a betonon – min verekedtek össze.

A biztonsági őröket foglalkoztató cég a helyi sajtónak elmondta, hogy az őrök a szombati zárás után egyszerre hat verekedést próbáltak leállítani a klub előtt, miközben a rendőrökre vártak. A cég biztonsági főnöke nem kommentálta az őrök eljárását, közölve, hogy előbb minden információt be akar szerezni az esetről.

A rendőrség megerősítette, hogy kihívták őket a helyszínre, de addigra a verekedések már véget értek, és az összes érintett nő elhagyta a helyszínt. Közlésük szerint még az a nő sem akart feljelentést tenni, akit arcon fújtak a paprikaspray-vel.

A szórakozóhelynél megszokottnak számítanak a hasonló esetek, és rendszeresen ki kell oda vonulniuk a rendőröknek. A KENS 5 televízió információi szerint az elmúlt öt hónapban négyszer hívtak rendőröket részeg viselkedés, kilenc alkalommal verekedés, 12-szer lövések és 19-szer rendzavarás miatt. Az utóbbi esetek közül ötben fegyverek is előkerültek. 

Nyitókép: Twitter

#Külföld#verekedés#klub#szórakozóhely#parkoló#texas#egyesült államok#biztonsági őr

Címlapról ajánljuk