Külföld

Szexbabákat vesznek az ausztrál autósok, hogy kibújjanak a közlekedési bírságok alól

rtl.hurtl.hu

2023. április 3. 20:30

Így a gyorsabb sávban is haladhatnak. 

Egy szexbaba-kiskereskedő azt állítja, hogy elfogyott egy különösen élethűnek tűnő modelljük, mivel az autósok azt használják a bírságok elkerülésére.

Ausztráliában az autópályák egyes sávjait csak egynél több személyt szállító járművek használhatják, ezt a szabályt pedig speciális kamerákkal érvényesítik a hatóságok.

Néhány furfangos autós azonban rájött, hogy a kamerákat úgy is át lehet verni, ha egy életnagyságú szexbabát ültetnek az anyósülésre – írja a LadBible.

A bizarr ötlet ahhoz vezetett, hogy a Wild Secrets minden egyes Donna típusú szexbabáját eladta, a kereskedő teljesen kifogyott az 5500 dollárba kerülő termékből. 

Erről a cég marketingmenedzsere, Adam Lea beszélt, aki a Herald Sunnak elmondta: ilyen még soha nem történt a cég 30 éves történetében. 

Úgy látszik, a Melbourne-ben hirtelen megugró kereslet oka az, hogy Donnát az Eastern Freewayt használó emberek útitársként vásárolták meg. „Az emberek azért vásárolnak babákat, hogy a sokkal gyorsabb sávot használhassák” – magyarázta. 

Lea elmondta, hogy néhány hónappal ezelőtt csak elvétve adtak el egy-egy babát, de mostanában újabb és újabb megrendelések jönnek, sőt, az egyik vásárló konkrétan bevallotta, hogy azért vesz szexbabát, hogy becsapja az ellenőrző-kamerákat. 

A VicRoads honlapja szerint a T2-es autópálya tranzitsávjában csak akkor szabad közlekedni, ha a járműben legalább két vagy több ember ül. Ugyanakkor azt is írja, hogy az „utasoknak” embereknek kell lenniük, Donna pedig nem az, így, ha a vásárlókat rajtakapják a szexbaba-utassal, akkor könnyen szembekerülhetnek a törvénnyel. Vagy épp a házastársukkal. 

Nyitókép (illusztráció): Steffen Trumpf/picture alliance/Getty Images

#Külföld#szexbaba#ausztrália#közlekedés#bírság

Címlapról ajánljuk