Külföld

„Kicsi a pénisze és nem is működött” – kigúnyolták a gyerekgyilkost a bíróságon

rtl.hurtl.hu

2023. március 31. 8:35

A 34 éves férfi mindent tagadott.

Bűnösnek találták az Egyesült Királyságban a 34 éves Thomas Cashmant, aki tavaly augusztusban, a saját otthonában lőtte le a 9 éves Olivia Pratt-Korbelt – írta meg a Daily Star. A kislány utolsó szavai ezek voltak:

Anyu, félek!

Cashman a 36 éves Joseph Neet üldözte, aki menekülés közben berontott a család otthonába. A betörésért korábban már elítélt férfit egy maszkot viselő fegyveres, Cashman üldözte, aki tüzet nyitott a férfira, azonban a kislányt találta el, aki a lövés miatt életét vesztette. 

Ugyanaz a lövedék, amely Olivia édesanyját a csuklóján találta el, a kislányt a mellkasán érte.

A férfi ártatlannak vallotta magát Olivia megölésében és a Nee ellen elkövetett gyilkossági kísérletben, ahogyan Olivia édesanyjának súlyos testi sértésében is.

A tárgyaláson lejátszottak egy videóinterjút is egy nővel, aki azt állította, hogy Cashman a lövöldözés után járt nála és ott öltözött át. Ő értesítette a rendőröket is.

A tanú elmondása szerint korábban szexuális kapcsolata volt a férfival. Az első alkalmat „csodálatosnak” írta le, de később már voltak problémák, elsősorban a férfi péniszével.

Egyszerűen nem működött, mindegy, mit csináltam vele

– mondta a nő.

A férfi ügyvédje azonban azt állította, hogy a nő csak azért mondta mindezt és azért vallott Cashmanre, mert az csak szexre használta őt, ami miatt az asszony dühös volt rá és így állt bosszút. Mindez azonban nem hatotta meg az esküdteket, akik egyhangúlag bűnösnek találták a férfit.

Nyitókép: Richard Martin-Roberts / Getty Images

#Külföld#olivia pratt-korbel#gyerekgyilkos#tárgyalás#tanú

Címlapról ajánljuk