Külföld

Dj Diplo LSD-vel futotta le a Los Angeles-i maratont

rtl.hurtl.hu

2023. március 31. 9:52

Mindenféle különösebb felkészülés nélkül. 

DJ Diplo amerikai zeneproducer LSD-vel futott le kevesebb mint négy óra alatt a Los Angelesi maratont. A többszörös Grammy-díjas dj közösségi oldalán számolt be erről, megmutatva, hogyan tett öt csepp LSD-t a vizespalackjába. A producer hozzátette:

A leghosszabb táv, amit valaha lefutottam 11 mérföld (17 kilométer) volt, szóval azt csináltam, amit minden normális ember tenne, és LSD toltam.

A 44 éves férfi elmondta, az egyetlen célja az volt, hogy jobb időt fusson mint Ophrah Winfrey amerikai televíziós műsorvezető, aki 40 évesen 4 és fél óra alatt tette meg a távot. Ez sikerült is. Bár a videójában azt állította, hogy 3 óra 35 perc alatt ért célba, az Instagram-oldalán megosztott hivatalos idő szerint 3 óra és 55 perc alatt futotta le a maratont – írta a Today.

Diplo egyben köszönetet mondott Alexi Pappas görög-amerikai olimpiai hosszútávfutónak, aki a tempót diktálta neki a futása alatt.

Az amerikai sajtónak nyilatkozó szakértők elmondása szerint nem lehet tudni, hogy az LSD használata mennyire befolyásolhatta Diplo teljesítményét, mert a szer hosszútávfutásra gyakorolt hatásáról még nem készültek kutatások. 

Nyitókép: Dj Diplo (balra), Alexi Pappas (középen) és Cloonee (jobbra) a Los Angeles-i maraton lefutása után. Fotó: Meg Oliphant/Getty Images

#Külföld#dj diplo#maratonfutás#LSD

Címlapról ajánljuk