Külföld

Az OnlyFansen nyílt meg a pornósztár, akivel Trump megcsalta a feleségét

rtl.hurtl.hu

2023. március 31. 10:36

Miatta emeltek vádat Trump ellen, vagyis azért, mert lefizette a nőt, hogy ne beszéljen az állítólagos románcukról. 

Az erotikus tartalmairól ismert OnlyFans fizetős oldalon tartott egyórás műsort Stormy Daniels amerikai pornósztár, aki miatt pénteken vádat emeltek Donald Trump volt amerikai elnök ellen, különböző gazdasági bűncselekmények miatt. Trump amiatt kerül a vádlottak padjára, hogy ügyvédjén keresztül lefizette a pornóst, hogy a 2016-os elnökválasztás alatt ne beszéljen arról, hogy csalta meg vele tíz évvel korábban a feleségét.

Az élő műsorban, ahol a résztvevők kérdéseire válaszolt, Daniels kijelentette, hogy készen áll tanúskodni Trump ellen, ha erre van szükség, és kijelentette:

Nem félek. Nem hátrálok meg.

A pornósztár közölte, hogy most már sajnálja, hogy igent mondott Trump közeledésére, amikor egy golfversenyen találkoztak. Daniels hozzátette:

Ha most történne, valószínűleg pofán vágnám.

Daniels egyáltalán nem volt szégyenlős, amikor arról beszélt, hogy pénzzé tette a Trumppal kapcsolatos botrányát. Az egykori pornósztár közölte, hogy ő csak kihasználta a lehetőséget, amikor rúdtáncturnéra indult az Egyesült Államokban, aminek Trump választási szlogenjéhez hasonló címet adott, vagy amikor önéletrajzi könyvet adott ki, hozzátéve, hogy „erről szól Amerika”.

Az OnlyFansen nyílt meg a pornósztár, akivel Trump megcsalta a feleségét
Stephanie Cliffordnak, korábbi művésznevén Stormy Daniels egykori pornószínésznőnek a Teljes leleplezés című könyve egy New York-i könyvesboltban 2018. október 2-án. Fotó: MTI/EPA/Justin Lane

Daniels hozzátette, hogy ugyanezt csinálja most Trump is, „zseniálisnak” nevezve az egykori elnököt, amiért pénzt gyűjt és a karrierjét építi az ellene indított eljárásokat kihasználva:

Ugyanazt csinálja, amit én.

Hozzátette, ha Trump törvénytelenséget követett el, akkor felelnie kell érte, mint mindenki másnak, és jelezte, bármilyen bizonyítékot kész átadni, és elmondani az igazságot.

Nyitókép:Stephanie Clifford, művésznevén Stormy Daniels pornószínésznő a berlini Erotika Fesztiválra érkezik 2018. október 11-én. Fotó: MTI/AP/Markus Schreiber

#Külföld#Stormy Daniels#OnlyFans#donald trump

Címlapról ajánljuk