Külföld

Olyan gyatra a fogorvosi ellátás az Egyesült Királyságban, hogy egy brit inkább Ukrajnába ment megcsináltatni a fogait

rtl.hurtl.hu

2023. március 26. 19:19

Sehogy sem tudott időpontot foglalni hazájában.

Ukrajnába ment el fogorvoshoz egy korábban iott élő brit, miután az Egyesült Királyságban sehogy sem sikerült időpontot foglalnia magának, írja a LadBible. Az 58 éves férfi hosszú ideig próbálkozott hazájában, aztán gondolt egyet, és inkább repülőre pattant.

Richard Howe már majdnem egy hónapja szenvedett fájós foga miatt, amikor úgy döntött, hogy nincs számára más megoldás, mint a háború sújtotta országba utazni a rendbetételhez. A beavatkozás még az utazási költségekkel együtt is olcsóbb volt, mint otthon lett volna.

A férfi ukrán feleségével együtt Putyin inváziója előtt hagyta hátra az országot, de szerencsére még volt kontaktja ottani fogorvosához. Végül az egész túra nagyjából 220 fontra jött ki neki, míg egy angol magánrendelőben több mint kilencszáz fontért végezték volna csak el a műtétet.

Kijevbe érve azonban komolyan aggódott a légiriadók és a kijárási tilalom miatt, de végül semmi baja sem lett. Arról beszélt, hogy a város lényegesen csöndesebb, mint akkor volt, amikor ő ott élt.

Nyitóképünk illusztráció. – Fotó: Balázs Attila / MTI

#Külföld#fogorvos#kijev#ukrajna#egyesült királyság

Címlapról ajánljuk