Külföld

„Hiányozni fognak a csókjaid” – üzente a mentálisan sérült diákjával szexelő tanárnő a kiskorúnak

rtl.hurtl.hu

2023. március 26. 18:07

Legalább tizenkétszer szexelt a fiúval az autójában.

Nyomoznak egy amerikai biológiatanárnő után, aki több alkalommal szexelt 16 éves, mentálisan sérült diákjával, írja a New York Post. A lap szerint a háromgyermekes, férjezett nő legalább 12 alkalommal közösült a kiskorúval az autójában.

Ezen felül számos alkalommal küldött neki meztelen képeket és erotikus tartalmú üzeneteket is. Az egyikben, amikor a párkapcsolat végén gondolkodott a nő, azt írta: „hiányozni fognak a csókjaid és az öleléseid”. Máskor féltékeny üzenetet küldött neki azért, mert a kiskorú nem válaszolt neki – azzal vádolta meg, hogy más tanárokra is szemet vetett.

A New Yorkban élő nő – akit azóta kirúgtak – tagadta a bíróságon, hogy bármikor szexelt volna a diákkal, és azt állította, hogy a fiatalkorú kezdeményezte a romantikus viszonyt. Azt is hozzátette, hogy szerinte a srác törte fel a telefonját, így jutott hozzá a meztelen képekhez.

A nőt később férje is kidobta, a kiskorú anyja pedig azzal vádolta meg, hogy a tanárnő óra alatt is fogdosta fiát, valamint arra kérte, hogy hazudjon az érdekében. Az iskola közleményben fejezte ki felháborodását, amiért egyik dolgozójuk így behálózta a skizofréniában szenvedő diákot.

Nyitókép: Facebook

#Külföld#tanár#diák#szex#skizofrénia#rendőrség

Címlapról ajánljuk