Külföld

Azzal vádolnak egy nőt, hogy addig szorította főbérlője heréit, míg az belehalt a sokkba

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. március 25. 19:45

Egy 33 éves egyedülálló nigériai anya összeveszett a villanyszámlán a lakása tulajdonosával, és a vita hevében állítólag megragadta az 50 éves férfi nemi szervét.

Meghökkentő halálesetről számolt be a Daily Star: egy nigériai nő állítólag úgy ölte meg főbérlőjét, hogy kézzel összezúzta a férfi heréit.

A haláleset Sango-Otában, Nigéria délnyugati részén történt. A férfi bátyja a helyi rendőrséghez fordult, azt állítva, hogy a nő olyan erősen markolta öccse nemi szervét, hogy a sokk megölte.

A 33 éves Ifeoma Ossai és az 50 éves Monday Oladele a magas villanyszámlán vesztek össze március 11-én, szombaton. A férfi bátyja szerint az egyedülálló anya a vita egy pontján megragadta a főbérlő heréit, és állítólag addig szorította, míg a férfi életét vesztette.

A nő azonban azt állítja, hogy nincs köze a főbérlő halálához, ő ugyanis épp annak feleségével veszekedett, amikor a férfi hirtelen összeesett. Sem a heréit, sem más testrészét nem ragadta meg, mondta egy nigériai lapnak, sőt, őt bántalmazták:

"Azt mondta, ha nem fizetek, pakoljak ki, a felesége pedig csatlakozott, kurvának hívott. A veszekedés verekedéssé fajult, a férfi megpofozott, a felesége az arcomat és a testemet karmolta.”

A helyi rendőrség őrizetbe vette a nőt, a halálesetet vizsgálják.

Nyitókép (illusztráció): Nagy Attila Károly / rtl.hu

#Külföld#nigéria#veszekedés#albérlet#villanyszámla#here

Címlapról ajánljuk