Külföld

Híres lett a nyolcéves, aki majdnem ájulásig kiabált, úgy drukkolt az anyja kosárcsapatának

rtl.hurtl.hu

2023. március 24. 18:57

Így kell ezt csinálni!

Csodás meccs zajlott hétfőn, amikor az Oklahoma Egyetem csapata, a Sooners a NCAA női bajnokság második fordulójában a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem ellen lépett pályára:

az egyetem női kosárlabdaedzőjének, Jennie Baranczyknak a lánya olyan oldalvonali kommentárokat fűzött a játékhoz, és olyan lelkes szurkolói magatartást tanúsított, hogy arra az ESPN kamerái is felfigyeltek. 


A felvételen hallható, hogy Jordi azt kiabálja: 

Ne hagyjátok, hogy megállítsanak benneteket. Gyerünk, védekezzetek!

Jordi egy ponton hatalmas „rajtaaaa” kiáltással buzdította a csapatot. 

Jordi mellett Baranczyk még két gyermek, egy 10 éves fiú, Eli és egy 5 éves lány, Hope anyukája. Az edző a Good Morning America című műsorban elmondta, hogy három gyermeke a lehető legtöbb Sooners-meccsre elmegy, és mindegyikük más-más szerepet vállal a mérkőzéseken.

A fiam kiabál a bírókkal, Jordi edzi a csapatot, Hope pedig a kajáért és az üdítőért van ott

– mondta nevetve Baranczyk, aki hozzátette: megdöbbentette a sok figyelem, amit Jordi az interneten kapott, de nem lepődött meg azon, hogy lánya ilyen szenvedélyesen szurkol a játékosoknak.

„Nagyon beleélte magát a sportba és abba, hogy nézi ezeket a nőket. Mostanra egyszerűen a csapat nagyon fontos részének érzi magát” – mondta Baranczyk Jordiról, akit elmondása szerint már csecsemőként elvitt magával toborzóutakra és edzésekre. 

Nyitókép: YouTube

#Külföld#kosárlabda#drukker#szurkolás#edző#kislány

Címlapról ajánljuk