Külföld

Ingyen utazhatsz Finnországba, hogy megtanítsanak boldognak lenni

rtl.hurtl.hu

2023. március 23. 7:36

Felébresztenék a benned élő finnt. Mutatjuk, meddig lehet jelentkezni.

Az Insider cikke szerint Finnország lehetőséget nyújt tíz embernek, hogy megtanítsák őket igazán boldognak lenni. Finnországnak azért van a boldogság kérdésében ennyi mondanivalója, mert hat egymást követő évben őket választották a legboldogabb nemzetnek.

A programban részt vevők négy napot teljesen ingyen tölthetnek el az országban, ahol részt vesznek egy úgynevezett boldogság-mesterkurzuson. A helyszín egy tó mellett fekvő luxusüdülőben, a Kuru Resortban van, a vakáció június 12-től 15-ig tart. 

A Visit Finland által szervezett nyaralás minden költségét ők állják,tehát a szerencséseknek nem kell költeniük sem az utazásra, sem a szállásra, és úgy egyáltalán semmire, az ő feladatuk csak az, hogy boldogok legyenek. A nyaralás alatt lesznek szemináriumok is, amelyek során a finn életérzésről és felfogásról lehet majd tanulni. A kurzusok érintik többek között az életmód, egészség, dizájn, élelmiszer és jólét témaköröket is.

A jelentkezéseket április 2-ig lehet beküldeni. Ehhez egy űrlapot kell kitölteni, illetve mellékelni kell egy videót magunkról. Duplacsavar, hogy aki nem jut el Finnországba, hogy boldog legyen, az is esélyt kap rá, ugyanis a mesterkurzus az interneten is elérhető lesz nyártól.

Nyitókép: illusztráció / Pexels

#Külföld#finnország#utazás#boldogság#nyaralás#ingyen

Címlapról ajánljuk