Külföld

Videón, ahogy egy aligátor szétfeszít egy fémkerítést, és átmászik rajta

rtl.hurtl.hu

2023. március 14. 10:13

Azt hihetnénk, hogy egy fémkerítés mögött biztonságban vagyunk egy aligátortól. A felvétel azt bizonyítja, hogy mégsem. 

Egy aligátor gyorsan megmutatta, hogy nem feltétlenül olyan biztonságos a floridai Placidában található Coral Creek golfklub új kerítése, mint azt gondolhatták. A vadállat ugyanis játszi könnyedséggel feszítette szét a fémkerítést, hogy átmenjen rajta.

A jelenetről a golfklub egyik dolgozója készített felvételt, amit a floridai WINK televízió időjárásjelentője, Matt Devitt tett közzé Facebook-oldalán, ahol már több mint egymilliószor nézték meg. A videón látni, ahogy az aligátor odamegy a kerítéshez, majd berakja a fejét a rácsok közé, és azokat szétfeszítve elkezdi áttuszakolni magát rajta.

Devitt közölte, hogy az aligátor végül átjutott a kerítésen, bár a videót készítő Eric Dagg elmondása szerint ehhez kellett testvére kis segítsége is, aki az állat beakadó lábait nyomkodta át.


A golfklub egy másik alkalmazottja elmondta, hogy a kerítés „vadiúj volt”, és azért állították fel, hogy kívül tartsák a betolakodókat. A dolgozó elmondta, már éppen egy lyukat akartak ásni a kerítés alá, hogy az aligátor azon keresztül tudjon kimenni, amikor szétfeszítette az alumíniumból készült kerítést.

Nyitókép: Facebook/Matt Devitt

#Külföld#aligátor#kerítés#florida

Címlapról ajánljuk