Külföld

Azt állítja a nő, nem vette észre, hogy eltűnt férje holtteste nyolc hónapja a saját szekrényében aszalódik

rtl.hurtl.hu

2023. március 12. 16:17

Korábban ő maga jelentette be eltűntként a férfit.

Egy amerikai nő állítása szerint nyolc hónapig nem vette észre, hogy eltűntként nyilvánított férjének holtteste a saját ruhásszekrényében aszalódik, írja a LadBible. A férfi eltűnését korábban maga a nő jelentette be.

Richard Maedge még 2022 áprilisában tűnt el. Már ekkor átkutatta a házat Illinois állam rendőrsége, és észre is vették a bomlási bűzt, ám ekkor azt hitték, hogy annak oka az amúgy is elég mocskos lakás állapota.

A történet következő csavarja decemberben jött, amikor a nő állítólag odament egy ritkán használt szekrényhez, hogy elővegyen pár karácsonyi dekorációt, ahol rálelt a férfi holttestére, aki állítása szerint öngyilkosságot követett el.

A rendőrség a nyomozás során megállapította, hogy tényleg öngyilkosság történt, amit a halottkém is megerősített. A köz viszont erősen kételkedik abban, hogy a nő valóban nem vette észre a hullát ilyen hosszú időn keresztül. A szakértői vélemény szerint a büdös lakás mellett az is közrejátszhatott ebben, hogy a férfi teste mumifikálódott, ilyen állapotban pedig nem eregetett nagyon komoly szagokat.

Nyitókép: Fox 2/Facebook/Illinois Missing Person

#Külföld#öngyilkosság#múmia#szekrény#feleség#illinois

Címlapról ajánljuk