Külföld

Beragadt egy V alakú csirkecsont a nő ánuszába, orvosok szedték ki – még szerencse, hogy nem egy egész csirkével járt így

rtl.hurtl.hu

2023. március 12. 13:30

Pedig ilyen esetről is lehetett már hallani.

Egy nagyjából öt centis csirkecsont lógott ki annak az 51 éves kuvaiti nőnek az ánuszából, akit még február végén szállítottak kórházba. Az orvosok szerencsére műtét nélkül el tudták távolítani a V alakú csontot, írja a Daily Mail.

Kiderült, hogy a nő – mivel több foga is hiányzik – nem rágta meg rendesen az ételt, így véletlenül lenyelte a csontot is. Az nem akadt a torkán, hanem végigutazott az emésztőrendszeren, és a kijáratnál szorult be (tehát ezen cikkünk nem  a „Feldugta, bent maradt” rovatba tartozik). A nőt kezelő orvosok szerint ez az első eset, hogy egy csirkecsont úgy éri el az ánuszt, hogy közben nem okoz komplikációkat.

Nem ez az első eset, hogy ánuszban ragadt csirkék érik el a híreket: nemrég ismét virális lett egy hír, mely szerint egy Indiana állambéli gazda egy egész csirkét próbált feldugni a valagába, kitalálható következményekkel. Szerencsére azonban ez a hír nem igaz, ugyanis egy 2020-as szatírából származott.

Nyitókép: Getty Images

#Külföld#csirke#ánusz#csont#kórház#kuvait

Címlapról ajánljuk