Külföld

Elküldték a McDonald’s-ból a mezítlábas maratonfutót

rtl.hurtl.hu

2023. március 9. 15:26

Nincs cipő, nincs hamburger.

Kidobtak egy angliai McDonald’s-ból egy 55 éves férfit, aki a mezítlábas életmód hívének tartja magát – írja a Mirror.

Az 55 éves James Graham már húsz maratont lefutott cipő nélkül, azt mondta, felesége tíz évvel ezelőtti halála változtatta meg életét. Egyeseket elborzaszt, hogy mezítláb jár, mások viszont azt mondják neki, hogy bárcsak nekik is lenne bátorságuk ennyire szabad életet élni.

Miután egy bexhilli McDonald’s-ban ételt rendelt, a személyzet egy tagja odament hozzá és közölte, hogy nem tartózkodhat a gyorsétteremben cipő nélkül. Amikor visszakérdezett, hogy miért nem, a nő azt felelte neki: „nincs cipő, nincs póló, nincs kiszolgálás”. Graham erre kioktatta a dolgozót, hogy ezt régen Amerikában mondták azért, hogy ne kelljen a hippiket kiszolgálni, de a nőt ez nem hatotta meg, és az étteremvezetővel tért vissza, aki azt mondta a férfinak, hogy megsérülhet a lába.

Graham kötötte az ebet a karóhoz, mondván, hogy az asztala mellett van a gyerekek játszóháza, ahol mezítláb szoktak lenni, majd az étteremláncnak is emailt írt, de azt válaszolták, hogy az adott egység üzemeltetőjének hatáskörébe tartozik a döntés.

A McDonald’s szóvivője az eset kapcsán közölte, hogy vendégüket arra kérte az étterem személyzete, hogy saját biztonsága és a többi vendég nyugalma érdekében húzzon lábbelit, és miután ezt visszautasította, megengedték, hogy távozás előtt elfogyassza az ételét.

Nyitókép (illusztráció): Johner Images Royalty-Free / Getty Images

#Külföld#mcdonald's#egyesült királyság#mezítláb#cipő#maratonfutó

Címlapról ajánljuk