Külföld

Egy az egyben vette a kamera, ahogy becsapódott egy SUV a stúdióba

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. március 7. 7:23

A podcast készítője és vendége karcolások nélkül megúszta.

Hajszálon múlt az élete két houstoni fotósnak: Nathan Reeves és Aleksey Reyes egy podcast adás felvételén dolgoztak, amikor a műsor vége felé egy fekete Chevrolet Tahoe városi terepjáró nagy sebességgel egy kávézóban berendezett stúdiójukba vágódott.

„Milyen csend lett itt” – mondta Nathan Reeves, majd a következő pillantban a hátuk mögött felbukkant a SUV, és rettenetes kerékcsikorgás közepette a kávézó oldalába csapódott, rányomva két üvegtáblát az asztalnál ülő fiatalokra.


Nathan Reeves és Aleksey Reyes a váratlan sokk hatására szinte fel sem fogták, hogy mi történt, hogy kis híján az életükbe került az adás felvétele. „Azt hiszem, jól vagyunk, azt hiszem, sikerült a beszélgetést rögzíteni” – mondta Reeves a még működő kamerába. „Szent sz*r! Atyaég! Mi a f*sz történt?” – tette hozzá Aleksey Reyes.

A balesetet az okozhatta, hogy a SUV sofőrje feltehetően a megengedettnél gyorsabban hajtott és figyelmen kívül hagyta a lámpa piros jelzését, majd elvesztette uralmát az autó felett. (via Jalopnik)

#Külföld#baleset#texas#houston#podcast#suv

Címlapról ajánljuk