Külföld

„Ő az első Karenünk, édes Istenem!” – Magából kikelve üvöltözött a nő egy pizzériában, mert nem akarta, hogy mexikói származású ember szolgálja ki

rtl.hurtl.hu

2023. március 5. 15:20

Olyan híres lett TikTokon, hogy már a rendőrség is találkozni akar vele.

„Profán rasszista tirádát” tolt le egy nő Pennsylvania államban, amikor meglátta, hogy egy pizzériában egy mexikói származású pincér szolgálná ki. A nő azon is felhúzta magát, hogy az étterem tévéjén spanyol nyelvű adás ment, írja a New York Post.

A nő végül az étterem tulajdonosának fakadt ki, aki az egész idegösszeomlást levideózta, és TikTokon is megosztotta. Olyan híres lett a nő ezzel, hogy hamarosan a rendőrség is felkereste, és etnikai alapú zaklatással vádolták meg.

„Az a bajom, hogy nem amerikai vagy, haver. Rá fogok jönni, hogy ki a fasz vagy, és kurvára elüldözlek a városunkból. Basszad meg! Add vissza a pénzemet. Nem fogom odaadni a pénzemet valami illegális migránsnak. Spanyolul beszélnek a tévéteken. Ez kurva nagy sértés az amerikaiaknak, haver” – tört ki a nő, miközben többször be is mutatott a személyzetnek.

A hely tulajdonosa, Omar Quinonez végig nyugodt maradt, miközben a nő ócsárolta. Később arról beszélt: „Mérges voltam, de nem akartam úgy viselkedni, mint ő. Nem számítottam erre. A vásárlóim mind kedves emberek. Soha nem láttam ilyet – az elmúlt tíz évben ez volt az első alkalom.”

A videó azóta eltűnt a TikTokról, de a Karens In The Wild című YouTube-csatorna megosztotta. Hallható, hogy amikor a felvételt készítő nő rasszistának nevezi a vásárlót, az a rasszisták időtlen, klasszikus „ellenérvével” válaszol: „Nem, te vagy a rasszista”.

Később izgatottan kiáltja a munkatárs: „Ő az első Karenünk, édes Istenem!” Ezután a nő is előveszi a telefonját, videózni kezd vele, és azt hazudja, hogy azért hívják rasszistának, mert fehér.

Nyitókép: TikTok

#Külföld#pizzéria#pizza#rasszista#karen#Pennsylvania#tiktok#Videó

Címlapról ajánljuk