Külföld

„Játszótérnek használnak minket” – egérinvázió a manchesteri repülőtéren

rtl.hurtl.hu

2023. február 28. 6:41

A rágcsálóirtó tehetetlen.

Teljesen kikészültek a Ryanair légitársaság munkatársai, akik Manchester repülőterén hónapok óta szenvednek a várójukat elözönlő egerektől – írta a Liverpool Echo. A lapnak a légitársaság dolgozói elmondták, tavaly szeptember óta rendszeresen jelzik a repülőtérnek és a légitársaságnak a problémát, de a helyzet azóta változatlan.

Egy dolgozó az Echónak elmondta:

Felmásznak az emberek lábaira, körülöttünk rohangálnak. Egyikük ráugrott a kollégám vállára, miközben aludt. Gyakorlatilag játszótérnek használnak minket. Amikor a szoba csendes, hallani lehet, ahogy felettünk szaladgálnak, kaparásszák a plafont és a falakat. Olyan rossz a helyzet, hogy már nem is akarunk bemenni a szobába.

A repülőtér szóvivője a lapnak elmondta, hogy tudnak a problémáról, és együttműködnek a kijelölt rágcsálóírtó specialistával és a Ryanairrel a probléma minél gyorsabb megoldása érdekében.

A lapnak ugyanakkor a légitársaság egyik dolgozója elmondta, hogy egy rágcsálóirtó kirakott több csapdát is, de azt mondta: igazából nem tud semmit sem tenni az egérinvázió megszüntetésére, mert a rágcsálók túl gyorsan szaporodnak.

A repülőtéren nem csak a Ryanair szobájára korlátozódik az egérprobléma. Egy YouTube-ra kitett videón például azt látni, hogy egy kávézóban rohangálnak egerek.


Nyitókép: Liverpool Echo

#Külföld#manchester#repülőtér#ryanair#egér

Címlapról ajánljuk