Külföld

A magát Madeleine McCann-nak valló lányon mégsem végezhetnek DNS-tesztet, a szülei nem engedik

rtl.hurtl.hu

2023. február 23. 9:15

A lengyel lány családja nem támogatja a vizsgálatot.

A TikTok videókat gyártó Julia Faustina – akit Julia Wandelként és Julia Wendellként is említenek – állítja, hogy ő az az eltűnt kislány, aki 2007 óta az egész világot kérdések között tartja, miután eltűnt egy portugáliai nyaralóból.

Julia több képet is kiposztolt, amivel bizonyítani szerette volna, hogy ő lehet Madeleine McCann és azt is elmesélte, hogy szexuálisan zaklatta egy német pedofil, aki állítólag a McCann kislány utáni nyomozás egyik gyanúsítottja volt.

A McCann család nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban, viszont egy ismerősük szerint nyitottak a DNS-teszt elvégzésére.

A The Sun értesülései szerint viszont Julia szülei nem így állnak a fennálló kérdéshez: nem támogatják a vizsgálatot, lányuk hiába könyörög emiatt.

Julia ráadásul felfogadott egy magánnyomozót – Dr. Fia Johanssont, aki emellett médium és pszichológus is –, hogy segítsen neki az ügy felderítésében.

Szerintem kényszerítenünk kell az anyát vagy Julia családjának bármely tagját, hogy vállalják a DNS-tesztet, ahelyett, hogy a McCann szülők nyugalmát megzavarnák. Ha egy családtag vállalná, akkor megoldódna az egész.

– nyilatkozta a nyomozó.

Johansson beszélt Julia édesanyjával, aki azt állítja, hogy nála van lánya születési bizonyítványa.

Nyitókép: RTL Híradó

#Külföld#madeleine mccann#eltűnt#dns-vizsgálat#lengyelország

Címlapról ajánljuk