Külföld

Megtalálták a majdnem egy hónapja, kutyasétáltatás közben eltűnt családanya holttestét

rtl.hurtl.hu

2023. február 20. 18:43

A rejtélyes eltűnés lázban tartotta az Egyesült Királyságot. 

Miután elvégezték az azonosítást, kiderült, hogy Nicola Bulley, a 24 napja eltűnt családanya holttestét találta meg a brit rendőrség a Wyre folyóban – írja a Guardian.

A 45 éves jelzáloghitel-tanácsadó eltűnése valósággal lázban tartotta az Egyesült Királyságot, ugyanis senki nem értette, mi történhetett Bulley-val azután, hogy lerakta a két kislányát az iskolában és elment a szokásos útjára kutyát sétáltatni. Egy ideig úgy tűnt, hogy a nő a folyóba esett, de a telefonját, és a kutyája hámját megtalálták egy közeli padon, a járókelők pedig nem hallottak vagy láttak semmi gyanúsat. 

Bulley holttestét két járókelő fedezte fel az aljnövényzetben, kevesebb mint egy mérföldre onnan, ahol utoljára látták őt. 

A mai fejlemény nem az az eredmény, amit bármelyikünk is szeretett volna, de reméljük, hogy legalább némi választ kaphatnak Nicola szerettei, akikre továbbra is rengeteget gondolunk. Az ügyet most a halottkém kezeli

– írta a rendőrség.

A család is kiadott egy közleményt, amelyben főként a brit bulvármédiát szidták, amiért az gyakorlatilag az egész családot megvádolta az ügy során. 

A lányaink megkapják a szükséges támogatást azoktól az emberektől, akik a legjobban szeretik őket. De elszomorít bennünket a gondolat, hogy egy nap majd el kell magyaráznunk nekik, hogy a sajtó és a nyilvánosság az apjukat vádolta, helytelenül idézték és becsmérelték a barátokat és a családot. Ez teljességgel megdöbbentő, felelősségre kell vonni őket. Ez nem történhet meg egy másik családdal

– állt a közleményben.

Nyitókép: Christopher Furlong/Getty Images

#Külföld#nicola bulley#holttest#egyesült királyság#eltűnt nő

Címlapról ajánljuk