Külföld

Rendőri igazoltatás közben pisszentett meg egy sört a sofőr, aki már annyira részeg volt, hogy a sokkolót sem érezte

rtl.hurtl.hu

2023. február 16. 15:18

A férfi ekkor már nem vezetett, valószínűleg azért, mert képtelen volt rá.

Nem bírt tovább várni, vagy csak simán jól esett volna neki ebben a helyzetben? Egy floridai sofőr mindenesetre úgy döntött, hogy megpisszent egy doboz sört, miközben a rendőrök épp igazoltatták.

A férfi ekkor már nem vezetett, valószínűleg azért, mert képtelen volt rá. A rendőrök az álló autóban ülő férfi körül számtalan üres sörösdobozt fedeztek fel. A hatóságok beszélni próbáltak vele, de ehhez is túl részeg volt.

Ahhoz viszont már nem, hogy még egy dobozt megnyisson a rendőrök szeme láttára. Ez már sok volt a zsaruknak, akik az NBC szerint megpróbálták elvenni tőle a sört, mire a férfi dulakodni kezdett velük.

Ezután kiráncigálták az autóból, majd sokkolóval ártalmatlanították volna. Azonban a férfi annyira durván, keményen, hihetetlenül, istentelenül részeg volt, hogy egész egyszerűen nem érezte meg a testébe csapódó áramot, és tovább csépelte a rendőröket.

Végül hosszas igyekezet után sikerült ártalmatlanítani a férfit, akit kórházba szállítottak, majd letartóztattak. Az ittas vezetésért és a dulakodásért is felelnie kell.

Nyitókép: Lee County Sheriff’s Office

#Külföld#sör#részeg#sofőr#florida#igazoltatás

Címlapról ajánljuk