Külföld

„Hülye fejed van” – mondta az utaskísérő az utasnak, aztán leszállíttatta a repülőről

rtl.hurtl.hu

2023. február 7. 16:34

A nő arra panaszkodik, hogy a Delta munkatársai megfenyegették őt.

Megfenyegették, verbálisan bántalmazták, majd ok nélkül leszállíttatták őt a repülőről, állítja egy nő, aki férjével utazott volna Orlando-ból  New Yorkba a Delta járatával. Az Independent szerint a balhé akkor kezdődött, amikor egy első osztályon található csomagtartóba rakták a poggyászukat.

Mivel nem erre az osztályra volt jegyük, ezt elvileg nem lett volna szabad, de a pár azt állítja, nem volt más választásuk, mivel a saját ülőhelyük környékén már kifogyott a hely a poggyász tárolására. Ám ekkor elmondásuk szerint rájuk rontott egy agresszív utaskísérő, aki azt mondta feleségének, hogy „hülye fejed van”, majd leszállíttatta őket a gépről.

A férfi azt állította, hogy nem sikerült kompenzációt kapniuk a légitársaságtól, az ő szóvivőjük viszont arról beszélt, hogy a párnak egy másik járaton adtak helyett, és hogy továbbra is kapcsolatban állnak velük a helyzet rendezése érdekében.

Nyitókép: Légi utaskísérő a Delta Airlines amerikai légitársaság egyik járatán. Fotó: Kent Nishimura / Los Angeles Times via Getty Images

#Külföld#delta#repülő#utas#zaklatás#utaskísérő

Címlapról ajánljuk