Külföld

Az egyik cellát takarította, három napra bezárta magát a fogdába a takarítónő

rtl.hurtl.hu

2023. február 6. 12:23

Senki sem hallotta kiabálását, kopogását. 

Véletlenül három napra „börtönbe került” egy 72 éves takarítónő, aki az elítéltek celláinak takarítása közben véletlenül bezárta magát, és ezt napokig senki sem vette észre – jelentette a helyi sajtó.

A meg nem nevezett nő az amerikai Orlando városának megyei bíróságában dolgozott péntek este, amikor bezárta magát az egyik cellába, és végül csak hétfő reggel bukkantak rá. A 23. emeleten lévő fogdában a bírósági tárgyalásra várakozó rabokat szokták fogva tartani.

A nő telefonálni nem tudott, mert mobiltelefonja a zárka előtt hagyott kocsijában volt, kiabálását és kopogását pedig senki sem hallotta, mert a bíróság a hétvégén zárva van. A Fox35 televízió híradójának értesülései szerint az épületben hétvégenként biztonsági őrnek is kellene lennie, de azt nem tudni, hogy miért nem vették észre a bezárt nőt.

A takarítónőnél nem volt semmilyen élelem, és inzulinja sem volt nála. Vizet a cellában lévő csapból tudott szerezni. A hatóságok közlése szerint a nőt kiszabadítása után nem kellett kórházba szállítani.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Umanoide/Unsplash

#Külföld#takarítónő#cella#fogda#zárka#bíróság#orlando

Címlapról ajánljuk