Külföld

Videón, ahogy egy hatalmas szikla óriási sebességgel zúzza át egy ház falát

rtl.hurtl.hu

2023. február 1. 8:28

Fél méteren múlt, hogy nem talált el egy, a kanapéra leülni készülő nőt. 

 A Honoluluban élő Caroline Sasaki éppen a kanapéhoz tartott otthonában, hogy leüljön a tévé elé, amikor szinte felrobbant a házuk fala, és nappali.

Egy hatalmas robajt hallottam, majd valaki azt kérdezte, hogy jól vagyok-e

mondta el a nő a Hawaii News Now tévéhíradónak. Sasaki elmondta, eleinte fogalma sem volt róla, hogy mi történt, pedig csak alig fél méteren múlt az élete.

A házba ugyanis egy másfél méter átmérőjű szikladarab gurult be óriási sebességgel, áttörve az épület falát, és szétzúzta a nappalit, egy hálószobát és több falat. Az esetet egy biztonsági kamera örökítette meg. A felvételen a sziklát alig lehet látni, olyan gyorsan robbant be az épületbe.


A házban négyen voltak a helyi idő szerint vasárnap késő este, nem sokkal éjfél előtt történt eset idején, és senki sem sérült meg. A család csak pár hete költözött be az épületbe. 

A szikladarab a ház közelében lévő domboldalról szabadulhatott el a területen több napig tartó esőzések után, és egy betontéglákból álló falat áttörve, és egy autót megrongálva csapaódott az épületnek. A hatóságok még vizsgálják, hogy pontosan hogyan is történt az eset.

Hétfőn a szikla még mindig bent volt az épületben. 

Nyitókép: Twitter/Max Rodriguez

#Külföld#szikla#hawaii#ház#Honolulu

Címlapról ajánljuk