Külföld

Szakított vele a házas szeretője, ezért a nő felbérelt egy bérgyilkost, hogy megölje

rtl.hurtl.hu

2023. január 26. 17:11

Nem volt felhőtlen a szakítás.

Azzal vádolnak egy brit nőt, hogy húszezer fontot fizetett egy bérgyilkosnak, hogy megölje volt szeretőjét. A bíróságon az hangzott el, hogy Helen Hewlett abszolút megszállottja volt a házas Paul Beltonnak, aki szakított vele.

A LadBible szerint az ötvenes férfi már megbánta, hogy viszonyt folytatott a nővel, aki később üzenetekkel és emailekkel bombázta őt. Amikor a férfi elköltözött egy másik városba, a nő utánament, hogy ott találjon munkát.

A férfi erre letiltotta a nőt közösségi médiában, és igyekezett elkerülni. Erre Hewlett szexuális zaklatással vádolta (alaptalanul) és mindent megtett, hogy besározza. Ezután pedig a dark weben keresett bérgyilkost, hogy megölje.

A nő minden félretett pénzét felhasználta, és kölcsönt is felvett azért, hogy BitCoinba fektesse a pénzét, és azzal fizessen egy férfinak, akire az „Online Gyilkospiac” nevű oldalon talált rá. Húszezer fontot utalt neki, és megadta Belton nevét, címét, valamint fotóját.

Azt mondta a bérgyilkosnak, hogy fontos, hogy úgy nézzen ki, mintha baleset történt volna a férfival. A rendőröket ekkoriban értesítette valaki a nő tetteiről. Később kiderítették a hatóságok, hogy Hewlett folyamatosan rákeresett arra az interneten, hogy meghalt-e a férfi.

Nyitókép: Getty Images

#Külföld#bérgyilkos#szerető#egyesült királyság#bíróság

Címlapról ajánljuk