Külföld

Egy idős férfi védelmére kelt, összeverték a metrón az ismert időjóst

rtl.hurtl.hu

2023. január 23. 7:16

Fiatalok verték meg, amikor megpróbált megvédeni egy idősebb férfit az inzultustól a New York-i metrón. A támadókat elengedték.

A Fox News meteorológusát egy csapat tinédzser megverte, amikor megpróbálta megakadályozni őket abban, hogy egy másik utast inzultáljanak, az incidens hajnalban, a New York-i metrón történt, írja a New York Post.

Adam Klotz időjós egy 24 órán keresztül elérhető Instagram-videóban számolt be az őt ért támadásról. A férfi arcán látszódnak az ütések nyomai, az arca bedagadt, több helyen is véraláfutások borítják a fejét. Klotz egy idősebb férfit próbált megvédeni, akit 7-8 fiatal elkezdett zaklatni.

Ekkor támadták meg az időjóst a fiatalok, akik feltehetően kábítószer hatása alatt álltak. Az incidens a New York Giants rájátszásbeli meccse után történt, hajnali 1 óra 15 perc magasságában. Miután Klotzot megverték, a támadók elmenekültek a helyszínről.

Közülük három tinédzsert elkaptak, de a rendőrség végül elengedte a támadókat. A New York Post megpróbálta megtudni, miért nem tartották bent a garázdákat, de válaszul csak azt közölték velük, hogy a támadók fiatalok voltak, és nem volt ellenük elég bizonyíték. A lap azt írja, hogy a helyi törvények szerint a 17 éven aluliak által elkövetett kisebb bűncselekmények esetében az áldozatnak feljelentést kell tenni ahhoz, hogy eljárást indíthassanak.

Nyitókép: adamklotzfnc/Instagram

#Külföld#usa#egyesült államok#időjós

Címlapról ajánljuk