Külföld

Négy nappal az eljegyzése után meghalt, mert rossz kanállal keverte meg a teát egy nő

rtl.hurtl.hu

2023. január 22. 14:00

Vőlegénye a nő hamvaival tért vissza a vakációról.

Meghalt egy tejallergiában szenvedő nő négy nappal az eljegyzése után, mert véletlenül rossz kanállal keverte meg a teáját, írja a LadBible. A kanálon valószínűleg voltak még tejmaradványok, ez okozta a nő halálát.

A Jess nevű 24 éves brit nő kezét egy dél-afrikai vakáción kérte meg párja, Craig. A lánykérés december 27-én történt, a tragédia pedig december 30-án. A nő már kilenc hónapos kora óta allergiás, és az ezóta történt rohamai miatt annyira legyengült a szervezete, hogy még egy ilyen kis mennyiségű tejre is drasztikusan reagált.

A nőnek elzáródott a légcsöve az allergiás reakció következtében, és az sem segített rajta, hogy felhasználta a két EpiPent, amit hasonló esetekre mindig magánál tartott. Vőlegénye arról beszélt, hogy a nővel együtt „részben én is meghaltam”. Craig már csak szerelme hamvaival térhetett vissza hazájába.

A férfi arról beszélt, hogy korábban is voltak kockázatos helyzetek a nő számára. Ő úgy próbált segíteni rajta, hogy maga sem fogyasztott tejterméket már három éve, nehogy a nő általa jusson ezek közelébe.

Nyitókép: Facebook / Craig McKinnon

#Külföld#kanál#tea#allergia#halál#vakáció

Címlapról ajánljuk