Külföld

Az autós kiszolgáló ablakon át próbálta elrabolni a felszolgálót egy férfi – videó

rtl.hurtl.hu

2023. január 18. 12:48

Megpróbálta átrántani az autójába, de nem járt sikerrel. 

Letartóztattak egy férfit az amerikai Washington államban található Auburn városában, ahol hétfő hajnalban megpróbált elrabolni egy felszolgálót egy autós kiszolgáló ablaknál. Az esetről készült biztonsági kamerás felvételt másnap tette közzé a város rendőrsége, a videót már több milliószor nézték meg.

A felvételen látni, ahogy a férfi egy pick-up kisteherautóval beáll az ablakhoz, majd amikor a nő odanyújtja neki a visszajárót, megragadja a karját, és egy kábelkötözőt használva megpróbálja átrántani az autójába. A nőnek azonban sikerült kiszabadítania magát, és bezárnia az ablakot, mire a férfi tovább állt.


A rendőrség kedd este már be is jelentette, hogy sikerült azonosítaniuk a férfit, aki Auburn városában található otthonában fogtak el. A hatóságok közlése szerint a közösség „széleskörű támogatásának köszönhetően” sikerült letartóztatniuk. A meg nem nevezett férfi azonosítását megkönnyíthette, hogy a videón jól lehetett látni a karján egy jellegzetes tetoválást.

Ez rendőrségi szóvivő elmondása szerint a barista egyedül dolgozott a helyi idő szerint hajnali öt órakor történt emberrablási kísérlet idején az üzletben, és úgy tűnt, hogy az elkövető valamennyire átgondolt tervvel érkezett a bűncselekmény helyszínére.

Nyitókép: Twitter / Auburn WA Police Dept

 

#Külföld#emberrablás#kísérlet#egyesült államok#Videó

Címlapról ajánljuk