Külföld

3,5 milliárd forintnyi kárt okozott részegen, aztán beperelte a kocsmát, ahol alkoholt adtak neki

rtl.hurtl.hu

2023. január 17. 19:08

Mindezt levezetésnek egy Marylin Manson-koncert után.

Beperelt egy kocsmát egy kanadai nő, ahol lerészegedett, mielőtt az autójával egy 3,5 milliárd forintnyi kárt okozó robbanást idézett elő, írja a LadBible. Daniella Leis egy Marylin Manson-koncertről tartott hazafelé, amikor Fordjával egy háznak ütközött.

Az ütközéskor eltörött egy gázvezeték, aminek következtében komoly robbanás következett be 15 perc múlva. A ház teljesen megsemmisült, a szomszéd épületek kigyulladtak, a törmelék pedig kétszáz méteres körzetben szóródott szét. A balesetben hét ember sérült meg, de a nőt még időben kihúzták az autójából.

Leis végül három év börtönt kapott 2021-ben és a vezetéstől is eltiltották. Most azonban ő fogta perbe az Ovations Ontario Food Services-t, mert úgy véli, hogy a kocsmát üzemeltető cég is részben felelős a balesetért.

Azért is akarhatja megnyerni ezt a pert, mert a büntetőeljárás mellett a robbanás hat áldozata polgári pert indított ellene. Azzal is vádolja a céget, hogy azután is kiszolgálták alkohollal, hogy látványosan részeg volt, és hogy a profitot helyezték a vásárlók biztonsága fölé.

Nyitókép: London Police Service

#Külföld#robbantás#per#kanada#kocsma#részeg#koncert#sofőr

Címlapról ajánljuk