Külföld

Videó: ijesztő módon rosszul lett élő adásban egy kanadai riporter

rtl.hurtl.hu

2023. január 10. 17:45

A Twitteren pedig rögtön beindultak az oltásellenesek, a bajba került riporter „elképesztő mennyiségű zaklatást és gyűlölködő üzenetet” kapott.

Bekerült a hírekbe egy kanadai televíziós riporter, miután vasárnap este élő adásban lett rosszul – írja a Vt

A New York Post beszámolója szerint az eset akkor történt, amikor Jessica Robb az albertai Edmontonban tudósított a hírekről. Miközben azonban a stúdióban lévő kollégájának, Nahreman Issának mesélte az újdonságokat, az adás hirtelen megszakadt.

Robb először elkezdett nagyon nehezen beszélni, majd közölte, hogy

sajnálom, most nem érzem magam túl jól, és mindjárt…

Robb ezután megingott, majd azonnal megszakították a bejelentkezését, Issa pedig a nézőknek azt mondta, meggyőződnek róla, hogy Jessica jól van, és egy kicsit később tájékoztatják őket a hírekről. 

 

A Twitteren többen is megpróbálták kapcsolatba hozni az incidenst a covid elleni vakcinával, azonban Robb a CTV Edmonton Twitter-fiókján keresztül egy hosszú közleményt adott ki, amelyben ezt cáfolta. 

„Vasárnap este egy nagyon személyes, sebezhető pillanat ment le a műsorban, miközben élő adásban tudósítottam. A felvételt azóta több ezerszer osztották meg, a rosszullétem okáról szóló alaptalan kitalációkkal együtt” – írta. 

Mindenkinek, aki támogató, jókívánságokat tartalmazó, vagy épp aggodalmait kifejező üzeneteket írt nekem, köszönöm. Nagyon jól esett, és bár nem tudok mindegyikre válaszolni, tudjátok, hogy látom őket, és mindegyiket nagyra értékelem. De elképesztő mennyiségű zaklatást és gyűlölködő üzenetet is kaptam, összekötve azzal, hogy mi okozhatta a rosszullétet. 

Robb közölte, hogy nem fog nyilvánosan privát orvosi információkat megosztani, azt azért elmondta, hogy nincs ok az aggodalomra, és hogy az orvosi előzményei ésszerű magyarázatot adnak a történtekre. „Azt mindenképpen megerősíthetem, hogy a helyzet semmilyen módon nem függött össze a covid-19 ellen kapott vakcinával”. 

Robb azóta jól van, bár azt még nem tudni, hogy mikor tér vissza a műsorba.

Nyitókép: Twitter

#Külföld#riporter#élő adás#jessica robb#ctv#kanada

Címlapról ajánljuk