Külföld

Elég hajmeresztőre sikerült az orosz állami tévé szilveszteri műsora

rtl.hurtl.hu

2023. január 8. 7:51

Az ukránokon és az európaiakon gúnyolódtak, miközben a hadsereg rakétázott.

Egyre több videó kerül fel az internetre az orosz állami tévé négyórás szilveszteri műsoráról, amiket a Vice szemlézett. Az orosz sztárok az ukránokon és az európaiakon gúnyolódtak, akik szerintük már fűtés és víz nélkül maradtak.

A műsorban a Kreml propagandistái, színészek, táncosok, popsztárok, valamint katonatisztek is részt vettek. A háborúban harcoló katonák előtt is tisztelegtek, valamint beszélgetéseket is mutattak a frontot megjárt katonákkal. Az egyik vicc így hangzott: „Mi az az összetevő, ami szükséges az ukrán borscht, francia hagymaleves, és a német virsli elkészítéséhez is? Az orosz gáz”.

Azzal is viccelődtek, hogy a „nyugaton múzeumot nyitnak a forró víznek és a fűtésnek”. Ukrajnát magát kevés alkalommal nevezték meg, és egy ponton „déli orosz földeknek” nevezték az ország területét. Egy híres ukrán dalt is kiparodizáltak:

A lap emlékeztet, hogy tíz évvel ezelőtt, 2013-ban még maga Volodimir Zelenszkij is fellépett énekesként az orosz állami tévé szilveszteri műsorában, aminek akkori házigazdája ma már a nukleáris háború erényeiről és Ukrajna elpusztításáról beszél.

Nyitókép: YouTube

#Külföld#orosz#tévé#szilveszter#új év#műsor#Volodimir Zelenszkij#ukrajna#invázió

Címlapról ajánljuk