Külföld

Olyan részeg volt a nő, hogy ágyékon rúgta a rendőrt, aki felajánlotta neki, hogy hazaviszi

rtl.hurtl.hu

2023. január 4. 16:13

Kijózanodás után nem emlékezett semmire.

Bíróság elé állítottak egy 25 éves nőt, aki még tavaly decemberben itta magát vállalhatatlanra egy walesi pubban – írja a Daily Mail.

A tárgyaláson az ügyész elmondta, hogy december 10-én, este fél tíz körül Abergavenny városkában egy kocsmáros hívta a rendőröket, mert probléma volt egy hölgy vendéggel: verekedni próbált a többi vendéggel, csúnyán beszélt a személyzettel és kirúgott egy ablakot.

A kiérkező rendőrök megpróbálták nagyvonalúan kezelni a helyzetet, és felajánlották a nőnek, hogy részegségére való tekintettel hazaszállítják. Ám a nő a rendőrautó felé menet belerúgott egy nőbe, majd az őt kísérő rendőr ágyékába térdelt, így végül meg kellett kötözni a lábát. Mivel a rendőrök nem tudták betuszkolni a rendőrautóba, hívni kellett egy rendőrfurgont, azzal vitték be a rendőrőrsre.

Kijózanodása után a rendőrök kihallgatták a nőt, aki elmondta, hogy részeg volt és nem emlékszik a történtekre. Ugyanakkor elismerte bűnösségét. Védője a tárgyaláson arra hivatkozott, hogy a nő elveszítette vállalkozását és mentális problémákkal küzd.

Az ügyben két hét múlva hirdetnek ítéletet.

Nyitókép (illusztráció): iStock / Getty Images Plus

#Külföld#egyesült királyság#wales#részegség#alkohol

Címlapról ajánljuk