Külföld

Rádudált férjére, hogy jöjjön már, a férfi erre lábon lőtte

rtl.hurtl.hu

2023. január 3. 8:36

Az amerikai férfi háromszor lőtt rá az autóra, az egyik lövés a feleségét találta el. 

Letartóztattak egy 55 éves férfit az amerikai Colorado államban található Pueblóban, miután rálőtt feleségére, mert a nő rádudált, hogy induljanak – közölte a helyi rendőrség.

A házaspár december 30-án, helyi idő szerint este kilenc után ment ki egy házhoz, ahol a férfi egy járművet akart megvásárolni. Amíg Eric Bramschreiber bement, hogy az adásvételről tárgyaljon, neje az autóban várta.

Fél óra után a nő megunta a várakozást, elkezdte nyomni a dudát, így jelezve a férjének, hogy indulni szeretne. A férfi ekkor meg is jelent, de indulás helyett egy pisztolyból három lövést adott le. Az egyik lövedék az 56 éves nő lábát találta el – közölte a helyi rendőrség.

Bramschreibert – aki a rendőröknek tagadta, hogy ő lőtt volna, és azt is, hogy volna fegyvere – egyebek mellett testi sértés és tűzfegyver illegális használatának vádjával tartóztatták le. A feleségét kórházba szállították, ahol ellátták sérülését, és még aznap haza is engedték. Állapotáról nem közöltek részletes információkat a hatóságok.

A lövöldözés helyszínére kiérkező rendőrök házkutatási parancsot is szereztek, és a házban két fegyvert találtak. Egyszersmind letartóztatták az ott lévő 45 éves nőt, miután kiderült, hogy öt letartóztatási parancs van ellene érvényben.

Nyitókép: PuebloCounty Sheriff

#Külföld#lövés#házaspár#feleség#férj#dudálás

Címlapról ajánljuk