Külföld

Beparáztak a drogcsempészek, hogy követik őket, rendőrt hívtak magukra

rtl.hurtl.hu

2023. január 1. 14:44

Ekkor már három napja nem aludtak. 

Letartóztattak két drogcsempészt az amerikai Texas államban, miután rendőrt hívtak magukra – jelentette a helyi sajtó. A két gyanúsított a hatóságok közlése szerint azt hitte, hogy követik őket, és ezen annyira megijedtek, hogy a 911-es segélyhívót hívták.

A diszpécser közölte velük, hogy álljanak meg egy benzinkútnál, Hartley városában, és ott találkozzanak egy rendőrrel. Azonban még mielőtt odaértek volna, megálltak egy autópálya kellős közepén, és elkezdtek rohanni a rendőr autója felé.

A hatóságok jellemzése szerint „agresszívan” rohanó gyanúsítottakra a rendőr fegyvert fogott, a földre parancsolta, majd megbilincselte őket. A gyanúsítottak ekkor elmondták a rendőrnek, hogy marihuána van az autójukban. A rendőr három táskában és egy bőröndben összes 129, egyenként majdnem félkilós marihuánacsomagokat talált.

A helyi rendőrség közlése szerint a két gyanúsított metamfetamint fogyasztott, és paranoiássá váltak, miután akkor már három napja nem aludtak. Mindkettőjüket drogcsempészet gyanújával tartóztatták le.

Nyitókép: Facebook / Hartley County Sheriff's Office

 

#Külföld#drog#marihuána#drogcsempész#egyesült államok#texas

Címlapról ajánljuk