Külföld

Zavarja a konzervatív influenszert, hogy a hajléktalanok miatt nem töltheti nyugodtan az utcán a hatvanezer dolláros villanyautóját

rtl.hurtl.hu

2022. december 30. 9:50

Los Angelesben válsághelyzetet hirdettek a hajléktalan emberek nagy száma miatt.

A Twitteren háborgott Alexandra Datig amerikai konzervatív influenszer amiatt, hogy a hajléktalanok miatt nem tudja az utcán feltölteni hatvanezer dolláros villanyautóját. Egy videót is megosztott, amin az látható, hogy Los Angeles belvárosán átautózva a töltőoszlopok mellett székek és más holmik vannak letéve.

Ha Los Angelesben élsz, jobb, ha van otthon töltőd a 60 ezer dolláros villanyautódhoz

– írta Datig, hozzátéve, hogy a töltőoszlopoknak hajléktalan „kezelőik” vannak, akik ugyanazon a járdaszakaszon élnek. Azóta egyébként még több videót közzétett a töltőoszlopok mellett felállított hajléktalantáborokról, mindegyikben hangsúlyozva, hogy az ember a hatvanezer dolláros villanyautóját nem töltheti ott nyugodt szívvel.

 


A Daily Mail egyébként azt is írja, hogy Los Angelesben több mint 69 ezer hajléktalan ember él, a város polgármestere válsághelyzetet hirdetett. A meglévő menedékhelyek minden éjszaka megtelnek, a város becslései szerint a hajléktalan emberek fele az utcákon alszik. A helyzetet egyebek mellett lakásépítéssel és a motelekben férőhelyek biztosításával kezelnék.

#Külföld#los angeles#villanyautó#hajléktalanok#influenszer

Címlapról ajánljuk