Karácsony napján, a halálos fagyban hagyta magára újszülöttjét az erdőben az amerikai sztár lányaKözben az országban minden idők legdurvább téli viharai tombolnak.
Külföld

Karácsony napján, a halálos fagyban hagyta magára újszülöttjét az erdőben az amerikai sztár lánya

rtl.hurtl.hu

2022. december 29. 7:30

Közben az országban minden idők legdurvább téli viharai tombolnak.

Megszülte, majd az erdőben hagyta kisfiát karácsony napján a hajléktalan Alexandra Eckersley New Hampshire államban, miközben ítéletidő tombolt. A nőt több váddal állítják bíróság elé, amiért mínusz hat fokos hidegben magára hagyta a gyereket, írja a Mirror.

A nő Dennis Eckersley legendás baseballjátékos fogadott lánya. A hatóságokat ő maga értesítette, miután magára hagyta a gyermeket, ám nem mondta meg elég pontosan, hogy hol találják őt. Arról beszélt, hogy „elsősorban magát kellett megmentenie”, ezért hagyta magára a gyermeket.

A kisbaba életét sikerült megmentenie a hatóságoknak annak ellenére, hogy a nő csak egy órával az eredeti hívása után fedte fel a pontos helyét. A baba egy sátor mellett volt a szabadban – mozgott, de nem sírt. A nő mentális betegségektől szenved, és kihallgatása idején állítólag kábítószer hatása alatt volt.

Nyitókép: Manchester NH Police

#Külföld#baba#usa#vihar#baseball#lány#hajléktalan

Címlapról ajánljuk