Külföld

A halott ikertestvérének adja ki magát a nagyszülei előtt egy fiatal lány

rtl.hurtl.hu

2022. december 29. 14:16

Három évvel ezelőtt hunyt el a testvére. A nagyszülők azonban nem tudják. 

Zavarba ejtő videóra talált rá a TikTokon az Insider: egy felhasználó, Annie Niu a felvételen elmeséli, hogy minden ünnepen – amikor telefonon beszélnek egymással – az egypetéjű ikertestvérének adja ki magát a nagyszülei előtt, ők ugyanis nem tudják, hogy a testvére három évvel ezelőtt meghalt. 

Niu attól fél, hogy a nagyszülei nem tudnánk feldolgozni a hírt, és arról is beszélt, hogy az „idősek védelme a tragikus hírektől” a kultúrájuk része. 

Niu megosztott egy rövid videót is, amin telefonon beszélget a nagyszüleivel, amit eddig 8,9 millióan néztek meg.


Miután közzétette ezt a videót, magyarázkodnia kellett, ezért elmondta, hogy a nővére három évvel ezelőtt agyhártyagyulladásban halt meg. Gyakorlatilag a nagyszülei nevelték fel őket, így mindannyian nagyon közel álltak egymáshoz. „Sokan úgy vannak vele, hogy oké, megérdemlik, hogy tudják. Nos, nem, nem érdemlik meg, hogy belehaljanak ebbe a hírbe, és senki nem garantálja, hogy nem ez történne, ha elmondanánk nekik” – magyarázta a lány, aki mindig újabb és újabb kifogásokat talál ki arra, hogy „miért nem tudja meglátogatni őket”. 

Niu videójához több ezer komment érkezett, egyesek támogatásukról biztosították, mások viszont megkérdőjelezték a döntését. 

Nyitókép: Annie Niu / TikTok

#Külföld#tiktoker#tiktok#halott#ikertestvér#nagyszülők#kína

Címlapról ajánljuk