Külföld

Medvegyev szerint jövőre a magyarok és a lengyelek osztoznak Nyugat-Ukrajnán

rtl.hurtl.hu

2022. december 27. 11:19

Twitteren osztotta meg a 2023-ra vízionált élképzeléseit Dmitrij Medvegyev, melyekben Franciaországot támadó Negyedik Birodalmat és amerikai polgárháborút jósol. Elon Musk kinevette. 

Mint minden év végén, idén is mindenki próbálja megjósolni, hogy mit hoz majd az elkövetkezendő esztendő. Így tett Dmitrij Medvegyev is, aki tíz pontban szedte össze az újévre vonatkozó jóslatait– vette észre a HVG.

Az Orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettesének listáján olyan szürreális pontok szerepelnek, mint:

Lengyelország és Magyarország a korábban létező Ukrajna nyugati régióit fogja elfoglalni.


De továbbmegy és nem áll meg itt az európai határok újrarajzolásában. Szerinte jövőre megalakul a Negyedik Birodalom Németország, Csehország, Szlovákia, a „Kijevi Köztáraság”, a balti államok és „más államok” részvételével, ami meg fogja majd támadni Franciaországot.

Az Egyesült Királyság pedig újra csatlakozik az EU-hoz, ami a visszatérés után összeomlik és az euró megszűnik, mint korábbi fizetőeszköz.

A következő pontban azt taglalja, hogy Észak-Írország kiválik az Egyesült Királyságból és csatlakozik az Ír Köztársasághoz.

De nem csak europára van baljós prognózisa. Szerinte polgárháború fog kitörni az Egyesült Államokban, melynek következtében Texas és Kalifornia függetlenné válik, majd csatlakozik Mexikóhoz. Itt pedig nem áll meg:

Elon Musk több államban is elnökválasztást nyer és a polgárháború befejezése után kormány alakít

– írja. Ezt Elon Musk, Twitter-vezér sem hagyhatta szó nélkül: kétszer is reagált a bejegyzésre. Először azt írta, hogy „Epic thread” – azaz legendás eszmefuttatás. Második reakciója pedig magárért beszél: haha, emlékeztessetek erre engem egy év múlva.


Nyitókép: Getty Images

#Külföld#twitter#elon musk#medvegyev#bejegyzés#2023#jóslat#ukrajna#magyarország#egyesült államok

Címlapról ajánljuk