Külföld

Videó: a dominák 250 ezer dollárt követelnek az önkormányzattól, hogy abból építsenek szextömlöcöt

rtl.hurtl.hu

2022. december 23. 13:34

Amíg mi magyarok azon vakarjuk a fejünket, hogy az önkormányzat csináljon-e karácsonyi fényeket, Floridában teljesen más szinteken megy a vita a költésről.

Miss Barlang vezetésével három domina betámadta egy dél-floridai város önkormányzatát, hogy adjanak pénzt nekik egy szextömlöc építéséhez. Azt követelik, hogy Fort Lauderdale városatyái 250 ezer dollárt, azaz nagyjából 94 millió forintnyi pénzt szánjanak erre a célra, írja az NBC.

A dominák egy szennyvíztisztításról szóló szerződés tárgyalását szakították meg megjelenésükkel, és így érveltek: „Érdekes, hogy majdnem egymillió dollárt szánnának arra, hogy elrejtsék a titkaikat a csatornában. Javaslom, hogy használják ennek a pénznek a negyedét arra, hogy támogassák a megye dominánsait és szubmisszívjait. 

Építsenek egy tömlöcöt nekünk, általunk, az adófizetőknek és a szavazó polgároknak.

A három domina természetesen full extrás latexöltözetben nyújtotta be az indítványt. A beszéd után Miss Barlang szívélyesen meghívta a városi tanácsosokat „egy kis fenekelésre”. Ami még jobb az egész dologban, hogy a jelenetről videó is készült:


Nyitókép: YouTube

#Külföld#domina#florida#önkormányzat#meghallgatás#pénz#szex

Címlapról ajánljuk