Külföld

Elon Musk megszavaztatja, maradjon-e a Twitter vezetője

rtl.hurtl.hu

2022. december 19. 7:12

A milliárdos a Twitter-oldalán indított szavazást, egyelőre nem áll valami jól. 

Elon Musk vasárnap szavazást indított a Twitter-oldalán arról, hogy mondjon-e le a Twitter vezetéséről, hozzátéve, hogy tiszteletben fogja tartani a szavazás eredményét. A milliárdos egyelőre nem áll valami jól: magyar idő szerint hétfő reggelre már több mint 13 millió voks érkezett, és 56,5 százaléka biztatta távozásra, és 43,5 százalék szavazott arra, hogy maradjon a közösségi oldal vezetője. A szavazás magyar idő szerint hétfő délelőtt ér véget.

Musk arra a felvetésre, hogy valójában már meg is találta utódját, kijelentette, hogy „nincs utód”, közölve, hogy senki olyan nem akarja elvállalni a munkát, aki életben tudná tartani a Twittert. Egy másik üzenetben utalt rá, hogy nem teljesen örömteli a közösségi oldal vezetőjének lenni. Egy embernek, aki jelezte, hogy ő szívesen lenne a cég elnök-vezérigazgatója, Musk közölte, hogy „nagyon szeretheted a fájdalmat”, hozzátéve, hogy a cég május óta a csőd felé halad.

Egy, a szavazás megindítása után küldött üzenetben pedig jelezte, hogy komolyan gondolja, amikor a távozásról beszél, és közölte:

Vigyázz, hogy mit kívánsz, mert megvalósulhat.

Nyitókép: Elon Musk, a Tesla Motors vezérigazgatója távozik a meghallgatásáról egy New York-i bíróságról 2019. április 4-én. Fotó: MTI/EPA/Justin Lane

 

#Külföld#elon musk#twitter#szavazás#felmondás#lemondás#távozás

Címlapról ajánljuk