Külföld

Ellopott egy markolót, hogy segítsen kereket cserélni

rtl.hurtl.hu

2022. december 19. 12:36

A férfi nem nagyon érti, miért tartóztatták le, amikor ő csak segíteni akart. 

Letartóztattak egy férfi a kaliforniai San Diego városában, miután egy építkezésről ellopott egy markolót, hogy azzal segítsen egy autósnak kereket cserélni – jelentette a helyi sajtó. A férfi egy rendőrautó hátsó ülésén ülve nyilatkozott a sajtónak kijelentve:

Nem csináltam semmi rosszat, ok nélkül visznek el. Én csak segítettem valakinek.

A helyi rendőrség közlése szerint az autós nem ismerte a férfit, aki felajánlotta a segítségét, miközben egy üzlet parkolójában le akarta cserélni autója kerekét. Az autós nem tudta, hogy a férfi hajléktalan, és azt hitte, hogy a közeli építkezésen dolgozik.

A letartóztatott férfi azt mondta, hogy az apja tanította meg arra, hogyan kell kezelni egy markolót, hozzátéve, hogy „profi benne” – mondta el egy építőmunkás. Johan Chavarin hozzátette:

Elhiszem neki. Elég jól vezette. A kocsiban alig keletkezett kár. Végül tényleg felemelte az autót, és tényleg kicserélték a kereket.

A rendőrség közlése szerint a férfit járműlopás miatt tartóztatták le, és előzetes letartóztatásba helyezték. A markolót pedig visszavitték az építkezés területére.


Nyitókép: YouTube/CBS

#Külföld#markoló#lopás#autó#kerékcsere#san diego

Címlapról ajánljuk