Külföld

Egy ismeretlentől kapott üzenet után tudta meg, hogy az apja nem az apja

rtl.hurtl.hu

2022. december 11. 19:52

Az amerikai nőt arra bíztatta az ismeretlen, hogy csináltasson DNS-vizsgálatot. Megtette. 

A TikTok-oldalán osztotta meg egy amerikai nő, hogyan tudta meg egy ismeretlen embertől kapott üzenet alapján, hogy a férfi, akit egész életében az édesapjának hitt, valójában nem is az édesapja – írta a news.com.au ausztrál hírportál.

Ez a rohadt üzenet itt örökre megváltoztatta az életem

– mondta el a Lane nevű nő, aki egyik barátja tanácsára fogadta meg az ismeretlen tanácsát, hogy készítsen DNS-vizsgálatot egy családfakutató oldalon. A New Yorkban élő nő végül az anyját hívta fel, hogy rákérdezzen a dologra, és ő végül bevallotta neki, hogy 35 éves viszonya volt az egyetemen egy 25 éves férfival, és valójában ő az apja.

Majdnem leestem a székről

– mondta Lane. A DNS-vizsgálat végül be is bizonyította, hogy édesanyja igazat mondott. Mint kiderült, egy Kaliforniában élő brit férfi az apja, aki már évek óta tudta, hogy Lane az ő gyereke, és a közösségi oldalain végig követte, hogy mi történik vele. Lane egy fényképet is közzétett az apjáról, amin egyértelműen látszik, hogy ő az apja.

A nő elmondta, hogy miután ez kiderült, teljesen megszakította a kapcsolatot az édesanyjával. Egy későbbi videóban elmesélte azt is, hogy az őt felnevelő apjával még nem beszéltek erről, de a férfi már tudja, hogy Lane nem a vér szerinti lánya. A nő ugyanakkor közölte, hogy őt tekinti a valódi apjának, és gyermekei nagypapájának. És hozzátette:

Olyan, mintha két apukám lenne, ami jó dolog.

Nyitókép: Laneiscool14/TikTok

 

#Külföld#dns#apa#lány#egyesült államok

Címlapról ajánljuk