Külföld

Bébiszitternek adta ki magát, és több százszor bántalmazott gyerekeket szexuálisan

rtl.hurtl.hu

2022. december 6. 20:52

A német férfi ügyét most kezdik tárgyalni.

Megkezdődött annak a német férfinak a tárgyalása Kölnben, aki magát bébiszitternek kiadva több száz alkalommal dokumentálta, ahogy szexuálisan bántalmazott gyerekeket, írja az MTI.

Az ügyészség szerint a 45 éves férfi videóra vette, ahogy kisbabákat, gyerekeket és tizenéveseket bántalmaz, a felfoghatatlan brutalitású felvételeket pedig sokakkal meg is osztotta.

A vádirat szerint a wermelskircheni férfi lakásán a múlt évben nagy mennyiségű terhelő bizonyítékot gyűjtöttek be. A házkutatást végző nyomozók az adatgyűjtésről azt mondták: „soha korábban nem találkoztak ilyen szintű embertelen brutalitással és a szenvedő gyerekek iránti szívtelen közömbösséggel”.

A vádlott 2005 és 2019 között a bizonyítékok szerint több mint 120 alkalommal bántalmazott gyerekeket, ebből 99 esetben szexuális visszaélés történt.

A házas férfi elítélése esetén az ügyészség 15 év börtönbüntetést és a szabadságvesztést követően elzárást kérne a bíróságtól. A kölni bíróság a tárgyalás folytatását február végére tűzte ki.

Az ügy leleplezésének nagy visszhangja volt: egy ilyen bonyulult eset felfedése ugyanis általában számos egyéb nyomozást indít el. Egy hasonló ügyben a frankfurti bíróság 10 és 12 év szabadságvesztésre, majd elzárásra ítélt egy 42 és egy 49 éves férfit kedden, akik a Boystown nevű illegális internetes oldal működtetésében vettek részt.

A gyerekek szexuális bántalmazásáról készült felvételeket gyűjtő weboldal kapcsán egy 66 éves, Paraguayban élő német férfit is letartóztattak, aki az oldal különösen aktív felhasználója volt, őt hét év börtönbüntetésre ítélték.

A Boystown nemzetközi portál felhasználóinak száma a tavalyi megszüntetéskor a 400 ezret is meghaladta. A hatóságok azóta is folyamatosan igyekeznek felfedni a felhasználók kilétét.

Nyitókép (illusztráció): katleho Seisa / E+ / Getty Images

#Külföld#pedofil#német#tárgyalás#Videó#bébiszitter#zaklatás#gyerek

Címlapról ajánljuk