Külföld

Csúnya sérüléseket szerzett a nő, akit eltalált Axl Rose mikrofonja

rtl.hurtl.hu

2022. december 4. 18:34

Rose a Twitteren reagált az ügyre. 

Csúnya arcsérüléseket szenvedett egy nő, miután állítólag a Guns N' Roses frontembere, Axl Rose megütötte egy mikrofonnal – írja a Vt.

Az incidens az ausztráliai Adelaide Ovalban tartott koncerten történt. Rebecca Howe estéje akkor vett fájdalmas fordulatot, amikor a koncert végén a 60 éves Axl Rose a tömegbe dobta a mikrofont és véletlenül arcon talála őt.

A 10 News Firstnek nyilatkozva Howe így emlékezett vissza a gyötrelmes pillanatra: „Rose meghajolt a tömeg előtt, és a mikrofont a tömegbe dobta. Az orrnyergemet találta el, és olyan érzés volt, mintha egy teherautó ütött volna el. Azonnal lehajtottam a fejem, és a kezemet az arcom elé tettem” – magyarázta, és hozzátette, nem látta, hogy jön a mikrofon, mert az erős színpadi fények elhomályosították a látását.

Még mindig nem tudom elhinni. Húszezer ember közül pont én voltam az.

Howe azt is elmondta, hogy az eset után egy szolgálaton kívüli rendőrnek kellett félrehúznia őt. 

Miután Howe története felkerült a közösségi médiafelületekre, Rose személyesen reagált az esetre, mondván: „Tudomásomra jutott, hogy egy rajongó megsérülhetett az ausztráliai Adelaide-ben tartott koncertünkön, valószínűleg a mikrofon ütötte meg a koncert végén, amikor – mint ahogy mindig – odadobtam a mikrofont dobtam a rajongóknak.”

„Ha ez igaz, szögezzük le: nyilvánvalóan nem akarjuk, hogy bárki megsérüljön, vagy bárhogyan, bármilyen módon bárkit is bántsanak a koncertjeinken, bárhol. Mivel több mint 30 éve dobjuk el a mikrofont a show-nk végén, mindig úgy éreztük, hogy ez egy ismert része a fellépésünk legvégének, amit a rajongók is akarnak” – írta a közleményben. 

Axl Rose hozzátette, hogy ettől függetlenül a közbiztonság érdekében mostantól kezdve tartózkodni fognak attól, hogy a mikrofont vagy bármi mást ledobjanak a rajongóknak. 


Rose azt is igyekezett hangsúlyozni, hogy a mikrofondobás mögött semmilyen negatív szándék nem állt, és hogy ez az eset egyszerűen csak egy szerencsétlen baleset volt.

Nyitókép: Allen J. Schaben / Los Angeles Times / Getty Images

#Külföld#axl rose#guns n roses#koncert#mikrofon#sérülés#arc#arcsérülés

Címlapról ajánljuk