Külföld

Ágyban fekve, bugyiban, cigizve jelentkezett be a tárgyalásra a bírónő, felfüggesztették

rtl.hurtl.hu

2022. november 26. 9:49

Vivian Polonia ellen már korábban is zajlott vizsgálat merész Instagram-fotói miatt.

Három hónapra felfüggesztették azt a kolumbiai bírónőt, aki túl lazára vette a home office-t: fehérneműben és dohányozva, az ágyból jelentkezett be egy tárgyalásra – írja a New York Post. Az ügy nem volt ilyen könnyed: egy tavaly júniusban elkövetett robbantásos merényletet tárgyaltak.

A fegyelmi bizottság 16 oldalas jegyzőkönyve szerint a bírónő, Vivian Polonia csaknem egy órán át kikapcsolva tartotta a kameráját, majd amikor bekapcsolta, látható volt, hogy aggasztó állapotban fekszik az ágyon álmos szemekkel, miközben alig forog a nyelve. Amikor ezt egy ügyvéd szóvá tette, gyorsan kikapcsolta a kameráját.

A bizottság fizetés nélküli szabadságra küldte a bírónőt februárig, megállapítva, hogy nem volt alkalmas a feladata ellátására a tárgyaláson, nem tartotta tiszteletben a résztvevőket, és nem felelt meg az öltözködési szabályoknak.

Vivian Polonia ellen már korábban is zajlott vizsgálat, ugyanis előszeretettel oszt meg magáról kihívó fotókat az Instagramon, ahol több mint harmincezer követője volt, de felfüggesztette fiókját a mostani ügyet követően. Azt állítja, azért vett részt ilyen állapotban a tárgyaláson, mert pánikrohama volt, és leesett a vérnyomása.

#Külföld#kolumbia#bíró#felfüggesztés#vizsgálat

Címlapról ajánljuk