Külföld

Torz, halszerű, undorító - Harvey Weinstein péniszét ugyanúgy írta le a bíróság előtt egy nő, ahogyan korábban más áldozata is

rtl.hurtl.hu

2022. november 15. 12:48

Jennifer Siebel Newsomot állítása szerint megerőszakolta a filmproducer.

Jennifer Siebel Newsom – Gavin Newsom kaliforniai kormányzó felesége – zokogva írta le vallomásában Harvey Weinstein „torz" és „halszerű” nemi szervét a filmproducer szexuális erőszakkal kapcsolatos perében hétfőn, számolt be a New York Post

A lap szerint a bíróságon Siebel Newsom könnyekben tört ki, amikor elmesélte, hogy Weinstein hogyan erőszakolta meg őt 2005-ben a Beverly Hills-i Peninsula Hotelben.

Horror. Remegek. Ez a legrosszabb rémálmom. Én csak egy felfújható baba vagyok, amire ő csak maszturbálni próbál

– emlékezett vissza. 

Amikor a helyettes kerületi ügyész Weinstein testalkatáról kérdezte, Siebel Newsom rengeteg zúzódásról, striákról, nem fitt testalkatról beszélt. 

Nem körülmetéltnek és furcsának tűnt, olyan halszerű volt a pénisze, a heréi között valami eltorzult... Sok bőr, sok bőr volt odalent

– mondta.

Weinstein jelenleg 23 éves börtönbüntetését tölti nemi erőszak és szexuális zaklatás miatt. Azért kellett újra bíróság elé állnia, mert négy nő vádolja azzal, hogy szexuálisan zaklatta őket Los Angelesben. Egyikük Jennifer Siebel Newsom.

A 48 éves nő a bíróságon azt mondta, hogy azért egyezett bele, hogy találkozzon Weinsteinnel annak szállodai szobájában, hogy egy filmes projektről beszéljenek.

Miután azonban kettesben maradtak a szobában, Siebel Newsom szerint Weinstein átöltözött, köntösben jelent meg, majd manipulálni és fenyegetni kezdte őt, miközben több színésznő nevét is megemlítette. Weinstein az ujjaival, majd „torz” péniszével hatolt belé. Hozzátette: a férfi eleinte nem tudott erekciót elérni. Siebel Newsom undorodott tőle és félt, hogy valamilyen nemi betegséget kaphat el tőle.

A Telex cikkében emlékeztetett: nem Siebel Newsom volt az egyetlen nő, aki a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon a férfi péniszének deformitásáról beszélt. Egy másik nő korábban „undorítónak” nevezte a péniszét, és azt mondta, hogy úgy nézett ki, mintha lefűrészelték és visszavarrták volna.

Paul Thompson kerületi ügyész még az októberi nyitóbeszédében elmondta az esküdteknek, hogy az áldozatok részletesen leírták a producer nemi szervét. Úgy fogalmazott:

Egy fertőzés miatt a heregolyóit tulajdonképpen kivették a herezacskójából, és a belső combjához varrták.


Nyitókép: Jason Szenes / EPA / MTI

#Külföld#nemi erőszak#szexuális zaklatás#harvey weinstein

Címlapról ajánljuk