Külföld

Feldarabolta élettársát az indiai ételblogger, majd hűtőt vett a darabok tárolására

rtl.hurtl.hu

2022. november 14. 18:58

Pár héttel azután, hogy összeköltöztek, egy vitát követően megfojtotta a nőt.

Egy indiai ételblogger megölte élettársát, több tucatnyi darabra szabdalta, és egy 300 literes hűtőt is vett a maradványok tárolására. Ezután a darabokat egy közeli erdőben apránként, három hét alatt szórta szét – idézi a CBS News az újdelhi rendőrség tájékoztatását.

A 28 éves Aftab Ameen Poonawalát szombaton tartóztatták le a 26 éves Shraddha Walker megölésének vádjával. Nem régóta éltek együtt: idén ismerkedtek meg egy társkereső oldalon. Családjaik vallási okokból ellenezték a kapcsolatukat, ezért költöztek április végén, május elején Mumbaiból a fővárosba. Egy bérelt lakásban éltek, mígnem május közepén egy vitát követően a férfi megfojtotta a nőt, és feldarabolta.

Shraddha Walker megszakította a kapcsolatot szüleivel, miután elhagyta Mumbait, de egy barátja szeptemberben szólt a szülőknek arról, hogy a nő már két hónapja elérhetetlen telefonon. Shraddha Walker eltűnését az apja jelentette a rendőrségen. Miután a férfi beszélt lánya kapcsolatáról Aftab Ameen Poonawalával, a rendőrök előállították a férfit, aki beismerte a gyilkosságot.

Nyitókép (illusztráció): iStock / Getty Images Plus

#Külföld#india#gyilkosság#darabolós gyilkos

Címlapról ajánljuk